Meny vecka 28

Tänk om man hade tid att prova alla de där recepten som finns i tidningar, tv och online…. men när jag väl läser vad det innehåller så är det inte alltid lika smaskigt! Innehåller ”Ernst” recept något som du absolut vet att du inte gillar så går det ju ofta att modifiera recept! Jag har mina favoritrecept i en skrivbok och varje gång jag ändrar eller testar något nytt så skriver jag en kommentar! Det gör jag även i mina kokböcker!

  • Måndag – Fisk och potatis med kall sås, morötter och ärtor
  • Tisdag – Köttfärsås och pasta med sallad
  • Onsdag – Pastasallad med bröd
  • Torsdag – kyckling och potatis med blandade grönsaker
  • Fredag – Grillat med potatissallad
  • Lördag – Lasagne
  • Söndag – Rester

Var inte rädd för att skriva saker du kommit på, och när någon en dag bläddrar igenom kokboken så finns ju du där!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *