Ordning till jul vecka 9

Vecka 9

Dag 57

När går du och lägger dig? Får du den sömn du behöver? Alla behöver inte samma mängd men det viktiga är att du får den som passar bäst! 

Dag 58

Låtsas att du är en gäst/inspektör i ditt hem, vad stör du dig på? Du kanske inte ser den sneda tavlan eller den försvunna knoppen i vardagen, men de kanske skaver i det omedvetna! I alla fall kommer det kännas bättre när du fixat det!

Dag 59

Ta hand om dina mattor, dammsug och ta bort de värsta fläckarna. Behöver någon av de större  en rejäl rengöring, vänta tills snön kommer och ta du dem då! Små trasmattor kör jag i tvättmaskinen. 

Dag 60

Kablar, sladdar, laddare… samla och gör dig av med gamla som du inte behöver! Hittar du inte alla nu? Ge sladdar och annat som hör till ett hem! En låda, en korg?

Dag 61

Testa pennor, släng de som inte fungerar!

Dag 62

Bestickslådorna, ta ur, torka ur. 

Dag 63

Testa att handla mat online och hämta, eller få utkört om du kan få det. Beställ hela veckan på helgen och hämta på måndag efter jobbet!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Anna skriver:

    Om man bor i en hyfsat stor stad kan man lämna/skicka mattor på professionell tvätt. Då menar jag äkta mattor i ull, inte såna med plastad baksida från jysk 😛 😀 Det kostar en del, men inte så farligt. Det tar ca en vecka att få tillbaka dem. Har lämnat in samma matta 2 gånger nu, den har blivit som ny! 2 stora ullmattor kostade runt 1600 sist att tvätta. Rekommenderas!

    • annikaorganiserar skriver:

      Det är ju superbra om man har den möjligheten och budgeten. Jag har bara en matta som jag inte får ner i min 8kg tvättmaskin och jag köper vintage eller har ärvt till mitt mid-century-modern hus så frågan är om ALLA mina mattor kommer upp i 1600kr i inköp! Jag har mattor från min morfars mamma som är bortåt 100år som fortfarande håller!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *