Det du verkligen vill ha.

När jag först flyttade hemifrån fick jag med mig en hel del saker, arv från släktingar mest. Både klassisk kvalité och dussinprylar som andra människor valt ut. Att ärva sitt först bohag är ett bra sätt att spara både pengar och resurser.

Men sen när du kommit till den punkten att du vill byta ut och komplettera – köp det du verkligen vill ha även om det kostar lite mer eller tar lite längre tid att hitta!

Jag har ägt en hel del saker som jag haft ”i väntan på”, eller ”så länge” som fungerat men ändå fått lämna. Jag kan jämföra med saker som jag noga valt ut, som inte behöver vara dyra som jag älskar. Saker som är utvalda och genomtänkta ger mer i längden!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *