Meny vecka 14

Hamstra inte men köp någon extra

Har du extra mycket toapapper hemma? Det är ett skämt nu, vi hade sådär 15-20 rullar redan innan, och trots att februari/mars är månaden jag handlar rengöring/hygien för året så har jag inte sprungit ut och köpt mer.

Papper, mjöl, havregryn, jäst, det var mycket som tillfälligt tog slut. Intressant nog är vi självförsörjande på dessa varor! Hur ska du tänka då när du handlar. Jag köper lite extra varje gång – så att jag klarar mig några extra dagar och lättlagad mat om jag eller någon i familjen blir sjuk.

Meny

Måndag: Korv och pasta med broccoli

Tisdag: Fisk och potatis med kall sås, ärtor och morötter

Onsdag: Soppa med bröd och pålägg

Torsdag: Pannkaka

Fredag: Kyckling med ris och bandade grönsaker

Lördag: Pytt i panna med rödbetor

Söndag: fläskstek med potatis i ugn och blandade grönsaker.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *