Höst?

Nej, det är fortfarande sommar kvar! Varmt, soligt, med rubinröda hallon på buskarna som väntar på att bli plockade och några skälvande dagar kvar innan jobbet börjar igen! Nog har jag börjat fundera på hur jag ska få ihop schemat på bästa sätt, men jag behöver inte leverera årets genomtänkta verklighet förrän på måndag om sådär tre veckor!

Gräskrans

Idag har jag faktist pysslat, jag pysslar inte så mycket längre eftersom jag inte vill ha massor av saker som samlar damm. Det pysslet som jag ägnar mig åt är dörrkransar och idag blev det en i gräs. Jag har sett så många olika typer av gräs i vägkanter, skogsbryn och längt bort i trädgården. Runt en gammal halmstomme kan det ju inte bli fel! Halmstommen kostade max 5kr och kransen är bunden med med ståltråd. Vill du har en mer färgglad krans? Här är en av renfana!

Varje årstid köper jag den aktuella Amelia, jag tror att jag har nästa alla från de senare 10-15åren! Ofta tar de upp hur någon förändrat sitt liv – många vill gärna ändra på saker, men innan man ändrar på saker så måste man både fundera ut vad man vill och varför man vill – har du det ganska bra redan kanske? Jag fyllde ju 40år nu i sommar så jag brukar säga till min man att Jag är inne i en ”lågintensiv kris” och hoppas komma in på mina 22,5 sista poäng till min magisterutbildning! Förhoppningsvis kommer hösten och våren bli intensiva – jobba 100% och plugga 50% från höstlovet!

Fem tips inför hösten

  1. Se över din tid – hur använder du den?
  2. Gör en meny
  3. Inventera vad du behöver skaffa inför hösten – skor, kläder osv.
  4. Märk nya saker (särskilt om du har barn)
  5. Prova något nytt

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *