Jag 2.0 Du 2.0 del 5

Vad stressar dig?

Vad stressar dig egentligen? Är det jobbet, hemmet eller fritiden? Ja, jag tror att många blir stressade för de två sista men ”skyller” på jobbet. Är du i ett ekorrhjul av efter jobbet måsten?

Jag har gjort annat på helgerna än jag brukar, gått från rutinerna och trots att vi är flera i familjen så blir inte mina saker gjorda trots att jag gör deras när de inte är hemma – klassisk mamma fälla tror jag. Jag kan ta igen det senare och dela upp uppgifterna nästa helg, men om man har då VARJE VECKA???

Är din fritid input eller output?

Vissa får mer energi av att göra saker på fritiden, andra från blir bara tomma. Det är helt naturligt att inte orka med allt – att säga det nyttiga och bra ordet NEJ!

När jag får för mycket så drömmer jag att jag tex jobbar, vilket gör mig trött på dagen. Då vet jag att det är dags att backa! Hur ser sina signaler ut?

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *