Spark Joy – bokrecension

Spark Joy – bokrecension

Jag har läst Spark Joy av Marie Kondo för att tag sedan men inte gjort en recension av den på sidan eller på youtube, så här är den!

Spark Joy och The life-changing magic of tidying upBild 2016-03-17 kl. 10.03

Jag har fått frågan, vilken ska man välja? Jag skulle säga köp båda, det är 300kr fraktfritt om du kan vänta en vecka på böckerna eller bara Spark Joy! Marie själv säger att du ska förstå filosofin innan du läser Spark Joy och den finns mer i den första boken. Men den första boken innehåller inte riktigt lika många råd, tips och utförliga beskrivningar som S.J. gör.

Spark Joy har en genomgång av filosofin, en uppslagsdel och en del med reflektioner runt frågor hon fått samt hur hon utvecklat sina idéer sen första boken.Boken finns ännu inte på svenska, översättningen av Konsten att städa är omdebatterad så det kan påverka översättningen av denna?

Känner du att du har grepp om filosofin, köp S.J. och se till att få upplagan med snodden, för den får i alla fall mig att känna Spark Joy!

 

 

 

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Angelica skriver:

  Kanonbra blogg!
  Hur vet jag vilken upplaga som är den med snodden?

  • annikaorganiserar skriver:

   Hej!

   Vad kul att du gillar den! Den med snodden har ISBN: 9781785040481, finns både på Bokus och Adlibris för 147kr, observera att den är på engelska! 🙂

 2. Angelica skriver:

  Tack! Ska beställa på en gång! Har blivit så inspirerad av din blogg.

 3. Angelica skriver:

  Passar på att fråga igen. Den första boken verkar finnas i flera olika versioner. Är det olika upplagor eller skiljer dem sig åt på något vis? Vet du?

 1. 17 mars, 2017

  […] kommande veckorna kommer jag att gå igenom boken Spark Joy av Marie Kondo och de anteckningar jag gjorde när jag läste […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *