Kapselgarderob steg 1 – Vad passar du i?

Kapselgarderob steg 1 – Vad passar du i?

Vilka färger?

Vilka färger passar jag i? Jag har lagt ner en hel del tid på att forska i ämnet. Det finns ju de klassiska fyra årstiderna som man kan utgå från, men innan man kan avgöra dem så måste man veta om man är kall eller varm!

Test 1: Silver eller guld, vad passar dig?

Test 2: Ser din blodådror blå eller gröna ut genom skinnet?

Mer om tester här!

Efter mycket dividerande så har juryn kommit fram till att jag…. har ingen aning! Men mina blodkärl är mest blå så vi enades om vinter, mest för att jag gillar de färgerna!

Kroppsform

Det finns olika kroppsformer, äpple, päron, trianglar, kolumner och en massa annat som beskriver hur din kropp är byggd!  Här är det INGA problem. Jag är päronfomad, end of story! Det betyder att jag är bredare runt höfterna och har en mindre byst.

Vilken stil?

Äntligen något som jag känner att jag kommit en bit med! För säkerhets skull gjorde jag ett test som en av mina läsare rekommenderade på Rebornlifestyle och kom fram till kategori C, som jag tolkar som klassiskt. Det är även klassisk som jag fått i andra tester. Jag tycker om det svart-vita, tidlösa hos Chanel, det praktiska men tidlösa stilen för vardag som Martha Stewart har. Jag tycker även om den roligare men ändå klassiska stilen som Oprah har.

förutsättningar

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. 12 mars, 2016

    […] veckan skrev jag första delen och nästa steg i är att rensa garderoben igen, jag har rensat med KonMari metoden för några […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *