Mitt hår är laktosintolerant?

Mitt hår är laktosintolerant?

Det här skulle bli en trevlig artikel om naturliga hårvårdsprodukter som du har hemma, jag googlade för att få fram ett bra recept och även om jag inte följer de stora bloggerskorna så såg jag ett recept på en stor blogg. Japp tänkte jag… hon håller ju på med mode och skönhet så varför inte? Det är ju bara naturliga råvaror så det kan väl inte bli värre i alla fall!

Lita lite på de som inte provar själv!

90% av det jag postar provar jag, 10% är tips på logiska självklarheter, något jag sett någon annan prova med gott resultat eller saker som jag sett beforskat…. Ska jag ge ett tips så provar jag även om jag inte sen känner att det passar just mig, men det kanske passar dig som fungerar och tänker på ett annat sätt än mig! Tjejen hade vid närmare läsning kopierat receptet någon annanstans ifrån och hade följaktligen inte varken provat eller låtit någon hon känner prova…

hårFunkade det…. Nej! Håret blev ännu torrare, möjligtvis blev hårfästet lite oljigt!

 

Här under följer storyn jag tänkte skriva:

Mat i håret!

För några veckor sedan så avfärgade jag mitt hår från svart till ”ganska lik min riktiga färg”, och det tog ju en hel del även om jag har ganska tjock och tåligt hår. Jag brukar ha produkter i mitt hår, mer hudprodukter än hårprodukter dock, men idag blir det mat i håret!20160612_174313

  • Naturell yoghurt 4-5msk

  • Olivolja på känsla

  • 1 st Ägggula

 

Det var ganska kallt så att ställa fram yoghurten en stund i förväg kan vara ett bra råd! Jag vispade ihop ingredienserna och kletade in över handfatet så att det inte skulle komma överallt! Sedan tog jag på en engångsbadmössa och en handduk! Nu är det bara att vänta…..

Bild 2016-06-12 kl. 18.50

Och sen skulle det vara en happy ending där mitt hår blev bättre….. men nope, snarare sämre!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *