Läsa…

Läsa…

Jag borde ha…. men jag gjorde ju annat som jag prioriterade mer!

Måsten

Lägger du på dig själv en massa måsten? Saker som du själv bestämt att du ska göra? Då kan du också bestämma att du INTE ska göra dem, eller bestämma att du ska göra dem sen när det passar bättre!

Just nu hade jag planerat att ha lust att läsa och grotta in mig i både det ena och det andra, personlighets analyser, Brita Hahnes bok… men vet ni vad, jag ville renovera min övervåning och jag beräknar vara klar nästa helg och sen får jag se om jag vill!

Du bestämmer

Ja, jag kan villigt erkänna att andra kommer med mer eller mindre starka förslag om vad du borde göra för att jobba på det här jobbet eller fungera i den här familjen som du troligen starkt bör överväga att följa för allas bästa, men när det kommer till saker du har bestämt så har du all rätt att inte göra det! Ibland kan det påverka andra, men då får det göra det! Därför kommer det ingen recension eller något annat idag!

 

Hoppas ni har en bra dag och passa på att läsa några av mina gamla inlägg om böcker! Varför inte klassikern ”organisera i röran med Feng Shui” som inte allas är så österländsk flummig som den kan låta!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *