Jag 2.0 – Du 2.0 – del 4

Mål: var mer social

Jag skulle försöka vara med social var det, så jag testade att använda en app Go frendly, men jag är nog lite för introvert för ”kompis dating-appar”.

Jag kanske höll mig för allmän men det är även svårt att vara mer specifik i inställningarna. Jag undrar vad bilderna egentligen är bra för som första ledet? Jag har inga problem med att lägga ut en bild, men det finns mer talande saker som jag skulle kunna visa för att väcka rätt väns intresse än mitt ansikte.

Facebookgrupper

Jag är med i några grupper på FB som riktar sig mer specifikt till personer med likande intressen som jag och jag har börjat vara mer aktiv och berättat att jag försöker utöka min krets lite.. så jag får se hur det går… Har några super-extroverta amerikanska grupper kvar som jag ska försöka bli lite mer aktiv i!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *