Dag 25 Barnkläder

Dag 25

Barnkläder

När du äntligen har fixat en fungerande garderob till barnen så växter de ur den!

Känner du igen dig? När jag filmade hade det just hänt, så det var bara ut på nätet och handla! Jag köper också gärna secound hand till min dotter, t-shirts har jag köpt en hel del för ca 5kr styck! Hur jag ska få avsättning för det som är för litet vet jag inte… ska försöka sälja paket på tradera nu i höst!

Vad behöver ett barn i klädväg?

Bekväma kläder! Kläder de kan leka i som kan bli skitiga och tvättas i 60 grader!

Jag brukar köpa underkläder till min dotter på dollarstore, de håller en storlek och trosor och strumpor är ändå inget som man ärver om du inte har ett syskon som är ganska nära i ålder. Jag köper också strumpor på marknader då man kan få upp mot 12 par för 100kr! Håll utkik efter de där strumporna som faktiskt är av ok kvalité och köp sådana!

HM är små i storlekarna, ellos större, Bonprix har dubbelstorlekar som ligger emellan de svenska, t.ex. 128-134 vilket har varit bra då min dotter ofta legat mellan två storlekar.

HM har ofta roliga modekläder för en billig penning, ellos har det mesta, Àkka ytterkläderna kan jag rekommendera (kolla när det är superrea) Bonprix har bra tajts och säljer hela outfits!

Det som jag gör för att underlätta i min dotters garderob är att vika så allt syns! Inget slita ut och gräva! 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *