Sommarlov!

solsommarÄntligen är det sommarlov!

Efter att ha ägnat onsdag och torsdag åt att sova ut så är det nu äntligen dags för sommarlov!

Jag har äntligen fått boken som jag bokade på biblioteket samma dag som den kom ut, så jag ska snart börja läsa, har 10 dagar på mig men de två tidigare läste jag på bara någon dag så jag har ingen oro för att jag inte ska hinna läsa den innan lånetiden går ut!

Sommarens planer

Just nu är vi bara tre hemma så vi håller på att tömma frysen och skafferiet på mat så att inget blir liggande i onödan som en del i ”släng inte maten” så just nu följer jag inte vår meny utan freestylar lite grann.

I sommar kommer jag att göra färdigt 31 uppdragsserien som har legat lite nere de senaste veckorna, jag ska fixa min dotters rum och jag håller stenkoll på Blocket.se för att hitta det jag behöver även om det finns nytt på IKEA.

Vi ska köra bort en hel del sopor som var resultatet av att sortera bort alla papper och annat som inte är återanvändbart för någon annan och skänka det som kan återanvändas till secoundhand eller personer vi vet vill ha/behöver dessa saker!

Organisera sommaren

Eftersom jag tagit de två första dagarna på semestern som slappdagar,( jag har tvättat allt som var eftersatt men det tar inte så mycket tid) så ska jag ta helgen till att verkligen få allt i ordning. Vi har en del saker vi måste göra och saker vi vill göra samt en budget att hålla oss till!

 

Nu ska jag fixa lite till midsommarfirandet, JA solen tittar fram men det REGNAR!!!!! Vad trodde ni?!

 

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *