En köpfri månad -sista veckan!

Vi har handlat! Ja, det har vi, men vi hade en bilbesiktningstid på lördag så vi drog nytta av bilturen och passade på att handla lite i stan. Det är inte riktigt samma sak att skicka min man att handla, även om det säkert skulle bli billigare, förutom på Biltema då…. Det jag har gjort dock är att minska mina handlingsdagar från 2grr/ vecka till EN!

Det är tillgången som är avgörande.

Jag bor på landet och vill jag ha annat än bensin och pizza så måste jag 17km bort, där är utbudet begränsat så för ett fullsortiment blir det ända till Gävle, Sandviken eller Bollnäs beroende på vad jag ska handla. Du vet väl att du på de flesta banker kan spärra ditt kort mot nätköp tillfälligt, visst det tar inte många sekunder att logga in på banken och öppna kortet, men det ger en liten betänketid!

kundvagnEfter förra veckans förkylning så fyllde jag på medicinförråden och mitt inredningsprojekt krävde lite färg och småprylar, ja ni SKA få se när det är klart!

Jag har räknat ihop vad det kostade vilket man alltid är lite rädd för 🙂 och det är inom budget!

Vill ni veta vad jag köpte? Kolla videon!

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *