Mobilen utom räckhåll

Aldrig längre än en armlängds avstånd från mobilen? Dags att ta tag i ditt beronede nu på semestern?

Att du titta på din mobil beror på att den ger dig kickar, din kropp ger dig belöningar när du gör det även om du inte vill!

Jag lägger mig tidigare än jag egentligen behöver eftersom min man jobbar och jag går efter hans sovschema… Så när han har somnat och jag inte kan så läser eller tittar jag på något en stund, men nu har jag märkt att jag allt oftare tar mobilen även 23.45! Visst, jag är LEDIG men jag är ibland på giraffnivå på vad jag läser!

Jag överlevde 28år utan en smart telefon, och nu behöver jag inte sätta mobilen på ringning så nu får den ligga på byrån!

Mobilen på semester
  • Skaffa en väckarklocka
  • Lägg mobilen så att du inte når den
  • Det finns appar som begränsar användningen

Men jag ÄLSKAR att använda mobilen som en radio och lyssna på roddar och böcker medan jag jobbar med annat!!!!!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *