Meny vecka 32

Meny vecka 32

Eftersom jag inte kan vara ute och fixa på nätet så mycket som jag skulle vilja just nu så blir det förra årets meny för vecka 32 i repris! Håll till godo!

Jag har inte alltid lust att laga mat och ibland är det det enda man vill. Jag har haft perioder då jag älskat att laga mat men ofta tycker jag faktiskt inte att det är så kul. Jag kan laga, jag kan få det att smaka bra men lust? Nepp, några standardrätter som är enkla, snabba och goda det är vad min familj får äta för det mesta! Jag funderar på att börja laga igenom någon av mina kokböcker, men vi får se…

mat

Måndag: Soppa med bröd

Tisdag: Fisk och potatismos med ärtor och morötter.

Onsdag: Kyckling och bulgur med blandade grönsaker.

Torsdag: Pannkakor

Fredag: Hamburgare och pommes

Lördag: Hjortskav och potatis med sallad

Söndag: Sushi

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *