Målbild?

Nu var det ett tag sedan! Jag har ägnat mig åt att göra andra saker än att blogga och vlogga, det vill säga livet! Men jag har lagt ner en hel del tid på att tänka på min målbild och jag har något som jag måste erkänna. Jag har aldrig skapat de där visionära målbilderna som det man ”ska”!

Både i KM metoden, i böcker jag läser och andra sätt att få ordning så ska målbilder skapas som ska bli ”sanna”. Jag tänker och funderar men kommer inte till den typen av målbild! Små målbilder, eller måltankar finns ju där fast när jag väl ska fundera på att göra ett stort fint kollage av bilder och buzzord.

Det är inte så att jag inte försökt men de bilder jag lagt till i ett målbildsdokument är två saker som jag ganska lätt kan köpa, men som står för klassisk, stabil kvinnlig stil och klass och att skriva. Väldigt visionärt!

Är det nödvändigt att ha en målbild?

Är målbilden viktig då? Behöver jag ha ett mål när allt flyter på bra? Är det värt att lägga ner tid på en målbild när det inte känns viktig? Nope! Men det kan vara ett bra verktyg för många och fungera även om det just nu för mig känns ganska överflödigt!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *