Jag 2.0 – Du 2.0?

Ja, jag fyller 40 nästa år och även om jag inte känner någon kris så är det väl en punkt i livet då det kan vara tillfälle att reflektera. Jag 2.0 – Du 2.0? Är min nya serie som kommer att handla om personlig utveckling!

Saker som inte är trasiga behöver inte fixas

Det mesta är ju bra, jag har ett jobb som jag gillar. Jag har en karl som jag älskar och katterna och barnen som jag blivit tilldelad fungerar också bra. Jag vill bara ta nästa steg! Jag tror inte på en massa mumbojumbo utan på saker som bevisligen fungerar!

Tacksamhet

Oprah är en av världens mest framgångsrika entreprenörer och något som hon lyfter fram är att vara tacksam. Andra som jag följer har liknande idéer om att uppskatta det man har. Så vi börjar där!

Bok som Sparks Joy

Jag bestämde mig för att välja en bok som verkligen tilltalade mig. Jag köpte en bok först som jag gillade för att den hade ett bra budskap på framsidan, men rosa är inte min färg. Jakten fortsatte och hittade den här blå boken för 19.90 på Claes Ohlsson. Jag hade en rabattkupong på 30kr var ju ”gratis” också.

Den rosa som jag inte använder tänkte jag lotta ut till er!

Anteckningsbok från Claes Ohlsson

Du 2.0

Vilka saker i ditt liv behöver du fokusera på? Jag använde ett test från en coaching-sida!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *