Jag 2.0 – Du 2.0 del 3

Jag hade behövt mer lov…

För det mesta är jag inte så stressad men under lovet gjorde jag några misstag. Jag lovade bort mig på saker redan helgen innan lovet och sen hade vi studiedagar. Min man hade tagit ledigt torsdag och fredag vilket på ett sätt var trevligt men jag fick nästan ingen tid för mig själv!

Egentid

Nej, egentid är ingen rättighet, det är en möjlighet som vi kan ge varandra och som alla, både vuxna och barn behöver! Egentid behöver inte vara att gå på spa eller lyxa till det utan att bara få göra precis vad man vill – eller inget alls en stund!

Om du lever hektiskt då kan du behöva lägga in tid för dig själv, hur mycket beror på hur du är som person. Är du introvert BEHÖVER du tid för dig själv för att orka! Är du extrovert är en stund med dig själv en möjlighet att reflektera även om du själv kan tycka att du inte behöver det. Läs mer här om olika personligheter, som för övrigt är mitt mest sedda inlägg!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *