Community och networking

networkNätverk

Networking är en del av ”bloggandet och vloggandet”, det jag skriver om organisering av hemmet och livet är ganska stort i nordamerika så jag följer Kathlyn som driver Do it on a dime och Cass som har OrganizedClutterbug som jag läser/ser på och inspireras av.

Karhlyn och Cassy ingår i ett större community av bloggare som samarbetar, inspirerar och utmanar varandra att gör roliga projekt eller collabs. Jag är också medlem i facebookgruppen ”youtube mom meetup” men svenska är ju ett så smalt språk, drygt 10 miljoner förstår och även om jag undervisar i engelska och skulle kunna vlogga på engelska så skulle det inte riktigt bli min ”röst” eftersom jag inte ha den bredden i ordförråd som en infödd har!

Youtube tar om och om igen upp fördelarna med att nätverka och jobba för att sprida budskapet tillsammans, men vart hittar man då de som kan passa? Jag har försökt hitta svenska sidor som har en liknande inriktning som mig och som  jobbar med vloggformatet men det har jag haft svårt att hitta och hur får man dem att nappa på collabs!? Jag vill också collaba!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *