Bokrecention Living well, spendig less

spending less
Jag har läst Ruth Soukops ”Living well spending less” en guide till att leva mer och spendera mindre.

 

Ruth höll på att driva sin familj till konkurs och därmed lägga sitt äktenskap i ruiner, hennes man gav henne ett ultimatum – Sluta spendera mina pengar! Eftersom det här är USA så skaffade hon inte ett jobb där och då och började spendera sina egna pengar, men hennes resa mot att spendera mindre kommer att landa i en hemmapappa och egna pengar att hålla hårt i.

Ruths väg i livet har haft sina de-turer, hon har spenderat tid på mentalsjukhus som patient, nästan blivit jurist men slutligen och motvilligt blivit en sparguru.lard

Vad handlar boken om då?

Boken är uppdelad i två delar. Vi börjar med att leva bättre för då kan vi också vara nöjda med livet och spendera mindre i jakten på lyckan genom att äga nya saker! (För alla blir ju glada av nya saker i reklamen)

Boken innehåller en hel del bibelcitat som jag som svensk kanske kan känna är lite för mycket, det finns ju bibelcitat som kan rättfärdiga alla åsikter i världen om man bara vill! Men det är en bok skriven av en amerikansk kvinna i Jag valde att skumma just de delarna. Andra delen är om hur man sparar pengar, inget sådär jättenytt, köp när det är billigt och köp inte för mycket. Ha ordning och reda så hittar du saker och slipper köpa dubbletter. Sen är det en hel radda med recept på rengöringsprodukter som du kan göra själv.

Väl värd att läsa och göra övningarna om du behöver komma vidare på vägen mot ett enklare liv!

Den finns på bokus för 137kr

http://www.bokus.com/bok/9780310337676/living-well-spending-less/

 

 

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. 19 november, 2015

    […] jag först” doktrinen (Karen är Britt, hennes man Australiensare) som jag kan känna en del i Living Well utan praktisk och enkel! Jag känner igen tankarna från KonMarie, som är från Japan och säkert […]

  2. 30 april, 2016

    […] Ruth Soukop – Living well, spending less […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *