«

»

Sep 19

Hjälp och stöd!

Hej!
Jag erbjuder just nu hjälp och stöd hemma hos dig gratis med det vi kommer överens om inom en ca 10 mil radie från mig (bor i Lingbo, Ockelbo kommun) i utbyte mot att jag får göra ett eller några inlägg (kan vara anonymt eller under ett påhittat namn) på min sida annikaorganiserar.se. Hör av dig så får vi se om vi kan hitta ett samarbete!
 
Jag är uppväxt i ett horderhem så när det kommer till röror har jag sett det mesta!

2 kommentarer

 1. Anna

  Hej Annika! Du skulle vara väldigt välkommen hem till mig. Men jag bor mellan Sala och Västerås så det kanske är för långt? Mvh Anna

  1. annikaorganiserar

   Lite långt är det ju, vad är det för projekt som du behöver hjälp med? Du kan maila mig på annikaorganiserar@gmail.com om du inte vill gå in på detaljer här!

   /Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>