«

»

Jul 22

10 000! + Vlogg vecka 30

10 000!

Äntligen har jag kommit upp i 10 000 visningar på Youtube!

Samtidigt så är mitt kök nästan klart! Wow! Saker händer nu! Passa på att vara med i veckans ANDRA utlottning! Jag har dykt ner i lådan av utlottningssaker, så det är en gott och blandat låda!

Det du behöver göra för att vara med i utlottningen är att berätta vilken video som är din favorit bland de ca 250st som jag laddat upp och skriv också gärna vad du vill se mig göra i framtiden!

 

 

 

 

 

1 kommentar

  1. Maria Sundlöf

    Alltså, jag har nog sett alla dina videos, halkade in här när jag hittade KonMari! Så mina favoriter av dina videos är KonMari-videosarna!! Men för att välja en så ”efter KonMari” – som det ju var jag som frågade om. 🙂
    Så inspirerande, jag älskar ordning och reda och var sak på sin plats och med KonMari-vikningarna blir det ju så himla mkt bättre överblick i skåp, lådor och garderober!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>