Vlogg vecka 20

Vlogg vecka 20

Jag har gjort en liten kupp idag!  Jag en schemakurs för jobbets räkning i veckan och funderar mer på tid!

Planering

Som ni kanske sett så blev inte alla mina planerade poster verklighet förra veckan, det blev andra istället. Jag brukar ha några klara poster ifall jag behöver ha dem av någon anledning. Jag var på kurs två dagar förra veckan och lärde mig mer om schemaläggning, NovaSchem har massor av möjligheter och jag har bara skapat på ytan ännu!schema

Kuppen

Som jag skrev så har jag gjort en organisationskupp… Jag hade bestämt med en vän att frakta bort lite saker och då passade jag på att organisera lite i hallen. När man jobbar med personer med mycket integritet så gäller det att balansera, har de förmågan att sortera ut själva då behöver du kanske bara hjälpa till med att forsla bort. Jag försökte i alla fall att med hjälp av familjens tonåring kolla vad av hens saker som fanns i hallen som kunde försvinna eller flyttas vilket genererade ett par kassar till! Sen kom nog husets ägare på min plan så då slutade jag åt lät det vara. Små steg är viktigt! Jag vet att jag skulle kunna få ordning i huset ganska snabbt eftersom ägaren har en bra grundordning, det är bara det att saker fastnar. I tvättstugan, i hallen, i garaget osv. Har du en vän som fastnar försök att förflytta det som oomtvistat ska ut så som återvinningen.

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *