Vlogg vecka 19

Vlogg vecka 19

Eftersom jag varit ledig har jag hunnit med en del saker, bland annat färgat håret, shoppat avslutningsklänning och tagit det ganska lugnt!

blond annikaHåret

Efter 15+år med svart, och några år innan dess med mörkbrunt och periodvis lite rödbrunt så blev det först blekning och sedan färgning i färgen som var hyfsat lik min dotters hårfärg, eftersom jag har ungefär samma orginalfärg som hon har. Lite läskigt att se sig själv i en färg man inte är van med, men inte fullt så läskigt som det var de ca 20 minuterna jag var orange. Efter att jag blekt och färgat så var håret ganska torrt, mitt hår suger som bara den så jag köper sällan dyra hårprodukter utan går direkt på billigare bodybutters och andra fetare/fuktigare hudkrämer. Kleta in låt torka, borsta igenom och klart! Bild 2016-05-07 kl. 11.30

Shopping

Ja, jag skulle ju inte handla mer än en klänning till min dotter, blev några mer saker…

Min dotter är ganska lätt att tillfredsställa vad det gäller kläder så efter två affärer och kanske 7 klänningar så hittade hon ”rätt” vita spetsklänning och till den en blomkrans på Lindex! Nu är både avslutningen och midsommar klara!Klänning krans

Jula har fått in massor av pyssel och kontorsmaterial i roliga färger, former och utföranden! Vi var egentligen där för att köpa en torkvinda men det var massor av kul saker! Jag köpte några få grejer till mig själv och för att lotta ut! Är du intresserad av scrapbooking eller gör egna kalendrar och sånt, kolla in Julas utbud!

notes

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *