Vlogg vecka 14

Vlogg vecka 14

En hel veckas lov, ibland är det skönt att vara lärare, även om jag hunnit med en hel del så skulle jag ha velat hinna med mer, men våren är påväg och med den ljusare dagar och mer rutiner eftersom min man inte behöver ha snö- och saltjour!

Och så kom våren ….

Bara för några dagar sedan satt jag och undrade när den skulle komma, och så kom den lagom till april! VÅREN! Vi åt ute på altanen, vi har inte mindre än TVÅ pensionärskuvöser på vårt hus med infravärme så vi kan flytta ut riktigt tidigt om vi vill!

Jag gillar inte att pyssla i trädgården överdrivet mycket, men vi MÅSTE planera hur vi ska få den bättre. Det är just nu ett hopplock av saker som flyttats runt, högar efter saker som varit och idéer som inte fungerade så bra som vi tänkt det… Så jag måste börja undersöka hur det här med trädgårdsplanering fungerar!

 

rensa utNy bok att recensera

Jag har fått ”Rensa ut och lev lättare” av Eva Maria Karlander som driver bloggen rensaut.nu som bygger på att man gör en uppgift i veckan och får då motivering och tips för uppgiften. Jag kommer nog inte att försöka följa den eftersom jag efter både 30 dagarsmetoden och KonMari liksom har det ganska ordnat, men jag hoppas att något av kapitlen kan ge inspiration att göra något som jag inte gjort på ett tag!

Mat

Nu när det är vår är det också dags att börja äta upp det som finns i frysen och i förråden så att det inte blir liggande när grillen snart tar över matlagningen!

Mål

Gjorde ingen egen ”mål” postning i går…. så här är en update av förra månadens mål och månadens mål för april!

  • Sopor
  • Beställa träd
  • Dela inläggen på olika forum/medier
  • Konsultera

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *