Pass it on…..

Det fanns en tid då jag la ut massor av saker på tradera och använde helger till att packa, mäta och skicka! Då hade jag mycket mindre att göra och det var enklare…

klädstreck

Det som jag har mest av som ligger och som jag inte kommer att använda igen är barnkläder, jag hade väl tänkt att sälja dem antingen på tradera eller på någon typ av loppmarknad men det tar en hel del tid i anspråk.
  • Sälj de dyra välbehållna kläderna på säljsajter eller ta några kronor betalt för dem till vänner.
  • Skaffa en klädkedja om du inte har din egen hemma! Har du och någon vän tvärt om kön på barnen så att ni kan byta ”genuskläder”? Någon som har barn som är några år/storlekar större? Jag har en hel del saker som jag fått i tredje hand i min kedja som fortfarande är helt okej för en fjärde användare! Motiverar till mer hållbara köp.                                                                       Sätt upp en lapp eller lägg ut en förfrågan på FB om du inte känner någon som passar! 
  • Köp på secoundhand eller gör en egen ”Tage”, en klädbytare. Det finns en liknande verksamhet på HC här i Ockelbo men på förskolan och skolan kan det vara en bra idé!
  • Mindre gift och mindre påverkan på miljön är ju ännu en anledning!

 

Jag har valt att ge bort! Den dagen jag behöver låna något, ha mitt barn skjutsat eller tillsyn någon timma så får man ju tillbaka!

Just nu har jag en del babykläder kvar….. om någon är intresserad!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *