Midsommar

Midsommar, den Svenskaste av alla högtider näst Lucia som nog är en ännu mer exotisk tradition. Ostadigt väder, kransar som inte är riktigt som man tänkte att de skulle vara… Här kommer lite handfasta ”råd”!

Köp eller hemgjord krans?

Att köpa är ju som att fuska! Även en dålig hemgjord krans är värd mer än en som är köpt! Till och med florister bör se till att kransen de har på sig är hemgjord!

Sill eller grill?

Jul – sill, påsk – sill midsommar – sill vs hela sommaren – grill? Har du redan grillat mycket? Kör på sill. Tänker du inta alkohol – sill, är det torrt i markerna – sill. Vill du ha pappa ur vägen – grill, om det småregnar men ser ut att klarna upp – grill (Du kan grilla inne i ugnen också). Även på midsommar kan pizzerian ha öppet…

Dansa eller se på?

Vad uppfattar ditt barn, barn som du är med på firande som cringe? Under skolålder är de ofta imponerade av dina grodhopp, ju mer de går mot tvåsiffrigt ökar skräcken att någon ser dig hoppa på sociala medier. Du kan vara så pinsam att de måste jobba upp sin cred i sociala medier inne på sitt rum resten av sommaren!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *