Meny vecka 8

Meny vecka 8

ärtor

Måndag: Panerad fisk med potatis, ärtor och morötter.

Tisdag: Kyckling och ris med broccoli.

Onsdag: Köttfärssås med spagetti och blandade grönsaker.

Torsdag: Soppa och bröd.

Fredag: Ute, vi har massor av saker att göra.

Lördag: Pulled pork med potatis och broccoli.

Söndag: Korv med pasta och grönsaker.

Just nu har jag som projekt att tömma mina förråd och äta upp saker som jag har liggande i frysar och skafferier.

Tanken är att jag ska ha färre typer av varor, när jag gick igenom listan på matvaror hade jag 165 olika varor. En hel del av dessa varor var hyllvärmare, vissa av sakerna var så gamla och oanvända brydde jag mig inte ens att skriva ner dem på listan! Att ha mat som inte används är både dåligt för miljön och ekonomin…

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *