Kläder del 3

Kläder del 3

Ok, HUR svårt kan det vara, jag har glott på många timmar youtube och pinnat massor så jag borde ju kunna göra något av det jag redan har! Jag vet ju i teorin hur det blir bättre! Hm… nja det här var svårt och det hjälper inte att jag är väldigt ofotogenisk och min man har svårt med vinklar!

Styling

Styling är ju ett enkelt sätt att fixa med man har så att det ser bättre ut eller blir intressantare men jag vet inte om jag alls lyckats eller vad jag gör för fel, för jag ser inte de dramatiska resultaten som jag sett på nätet genom samma enkla trix! ja, jag försöker inte se sur och ful ut på den ena bilden i jämförelse med den andra som vi kanske är vara att se före och efterbilder så är det tron på att vi ser bättre ut som får oss att se bättre ut? Vad tror du?

Vilka av bilderna blev bäst?

Den lilla svarta klänningen är ett basplagg som de flesta kvinnor har i sin garderob, här bär jag den först utan något och sedan mer hårbad och pärlor. Klänningen sitter bra, men den är lite för kort, bara någon centimeter till så hade jag varit glad.

Kläder4

Ännu en klassisk look, vit blus och mörka byxor. Den första är bara de plaggen, den andra är med ett ”vanligt” tips, nämligen att skärp i midjan, men jag vet inte… Kanske skulle skärpet vara bredare? Den tredje är med lite röda inslag. Scarfen förlänger påstås det.

Kläder3

 

Rörrandig blus och en svart kjol, den första utan något mer än att jag satt på mig dem, den andra med en mer markerad och högre midja. Väldigt vanligt som tips.kläder2

 

Prickig top som drar ögonen uppåt, kritstrecksrandiga byxor för att verkligen köra mönster men ändå i monokromt, andra bilden har jag satt på en kofta för att ge en inramning som gör att det av tröjan som syns blir en smalare del.   kläder1

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Ing-Christin Hedberg skriver:

  Hej Tuffing!
  Du är ju bara för bra Annika. Nån gång skall jag göra allt det du lär oss. Jag har för lite tid just nu eftersom jag är ”pensionär”. Den är väl bra.;)
  Du är så otroligt duktig och fokuserad.
  Bild 1 nr 2 gärna lite mer uppsatt hår.

  Bild 2 nr 3

  Bild 3 nr 1 och håret gärna med klämmor bakom öronen så håret faller fram.

  bild 4 nr 2 med håret som nr 1
  kram
  Stina

 2. Maria S skriver:

  Jag kan dessvärre inte alls se några bilder…. inte den fina påsktårtan heller… 🙁
  /Maria S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *