Handla på nätet

Handla på nätet

Under flera IRL shopping har jag försökt hitta mina favoritttrosor hos Kappahl, men det varkar som att alla har den storleken för den är alltid slut, det finns mindre och det finns större men aldrig den rätta! Nu har många större kedjor inte bara släppt några som förut utan det mesta av sina kläder online!

893255_fSnabbt, enkelt och effektivt

Jag bor i en by ungefär 2 mil från en annan by där det finns några affärer men mycket av det som finns är inte vad jag vill ha, det jag vill ha är ofta över 5mil bort och då ska jag veta att det också finns där när jag ska dit, annars blir det som trosorna som var slut! Så jag känner inte att jag missgynnar någon när jag beställer saker som inte finns att få tag i där jag bor, det jag gör är att jag ser till att jag får det jag vill ha till det pris jag vill ha när jag vill ha det istället för att köpa t.ex. trosor som finns men är obekväma på mataffären eller på den klädaffär som finns i byn för att sedan ändå köpa den andra sorten när jag kommer över dem (och slänga de jag köpt för ingen vill ha begagnade underkläder) så jag köper inget i onödan.

För och nackdelar i övrigt

Alla seriösa postorderföretag låter dig returnera de flesta av prylarna du köpt så det är bara att den kan kosta, men jämför med att åka x antal mil. Du kan ofta inte prova vilket gör att du oftare behöver byta, men du har längre tid att prova och fundera både före och efter.

Nackdelen kan vara att ju mer du handlar desto mer riktad reklam får du, så är du lättpåverkad eller har du problem med att storebror ser dig så kan det vara en nackdel.fri

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *