«

»

feb 19

Februari 2018

2 kommentarer

  1. Sylla

    Men snälla rara människa . Trosor. Köp Sloggy eller liknande. Kostar en hel del i inköp men räcker länge. Finns för smala och feta, för raka eller kurviga kroppar i massor av modeller, mini midi maxi och fler. Hitta din modell som passar din kropp. Jag är ”fet och rak” , använder största storleken av midi. Maxi blir för höga. De finns i bomull eller med inblandning av konstfibrer å elastan. Jag använder mina en dag, kör fintvätt utan sköljmedel, lufttorkar. Passar på att köpa när det är tre betala för två. De jag använder nu har jag haft i fem år! Håller fortfarande färg form resår och sömmar. Livet är för kort för att ständigt reta sig på dåliga trosor eller behöva köpa nya.

    1. annikaorganiserar

      Det är just det, det finns SÅ MÅNGA OLIKA VAL, och trosor kan man ju liksom inte prova utan att köpa!Jag har provat många sorter och just nu håller jag på att hitta nya som jag tycker om och under tiden lagar jag de jag har!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>