Dygnet har 24 timmar! Det gäller ALLA!

teOvanligt vanliga liv

För ovanlighetens skull har jag köpt en tidning där vanliga människor visar upp sina ”vanligt fina” hem och berättar om sina ”vanliga” liv….

Eller kanske om det liv de skulle vilja leva…

För inbilla inte mig att ni hinner med allt det där! Och OM ni gör det inte undra på att så många går in i väggen!

Lite enkel matematik:

Dygnet ha 24 timmar, vi sover 8, jobbar 8 (minst), 2 timmar går nog åt till att laga och äta mat. Hygien 30-40 min, resor 30min…

Då är sådär 19 timmar lagda. 5 timmar kvar!  Så har man barn.. då går en timme på morgon och en på kvällen åt till praktiska göromål runt dem. Djur 15 min dag (katt, de flesta som är med i tidningarna har en hund eller två)

2 timmar 45minuter kvar…. sen ska det handlas, städas, diskas, tvättas, göras läxor! Sen bör du ju träna och så kom någon på egentid! Hallå liksom NÄR bakar du allt familjens bröd själv och syltar hemplockade lingon och bloggar samt sköter ditt eget företag på sidan om!?!

Finns det fler dimensioner eller kan riktigt effektiva trebarnsmammor (alla under 6år) stanna i tiden?

***************

Andas… det är nog inte hela sanningen de berättar, även om de har en kusligt huslig make! De har nog bara glömt att de saftade 2011(tre flaskor), bakade allt bröd 2012 (i en månad), plockade lingon (två burkar) 2013….. Det är lite lättare att vränga tiden sådär!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *