Därför använder jag tvål!

Därför använder jag tvål

Hur ofta köper du produkter för att tvätta din kropp, och vad köper du? Jag brukar hinna med att köpa allt jag behöver när jag är i Stockholm sådär vartannat år….

Nej, jag duschar inte varje dag, men för det mesta varannan och sedan många år tillbaka har jag inte duschcreme utan tvål – jag brukar köpa en om allt som oftast räcker de i 1-2år! Tänk vad många förpackningar och transporter för att inte tala om kemifabriker som inte behövs om alla slutade med all flytande duschcreme!

 

Senast köpte jag denna tvål på LUSH för jag ville ha en med citrondoft.

Eftersom jag har en sådan där bra svamp som gör att lite tvål blir mycket lödder kan jag tvåla in mig från topp till tå med bara några gnuggningar på tvålen. Med tvållådor kan alla i familjen ha en egen som passar just dem och när du reser eller ska och träna så är det ingen risk för att den ska öppna sig och rinna ut!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *