Dag 11 Media

How-to-Declutter-Your-Home-finalDag 11

Media

Idag är det CD, DVD:er, videor mm som blir sorterade och rensade, jag trodde inte att jag hade SÅ många filmer som jag inte känner för att spara! Jag kan ju i ärlighetens namn säga att jag rensade bland barnfilmerna och inte bland 11år+ filmerna, och jag visade inte vad jag rensade bort heller, men vi har ju Netflix så jag tror inte att det kommer att vara en så stor förlust! Jag gjorde mig av med nästan alla mina musikkassetter även om jag har en kassettbandspelare för jag kommer inte att lyssna på blandband  från 80 och 90-talet avspelade från radion igen! Jag har både video och kassettdäck, ingen LP spelare dock, lite för ung för att ha LP-skivor och snart har ju ingen CD eller DVD skivor heller!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *