Vlogg vecka 49

VloggframOrganisationsvloggen vecka 49

Vi närmar oss jul, men även ett nytt år då du kan få ett mer organiserat och strukturerat liv! Under januari kommer jag börja med en ny serie med både nya idéer och den ”gamla” grunderna som jag baserar min organisationsystem på. Behöver du mer ordning i ditt liv? Häng på och glöm inte att du kan ställa frågor här på hemsidan!

Men innan dess är det ju jul och julstöket är igång här på annikaorganiserar och jag kommer att lägga ut tips, idéer och resurser för att du ska få en organiserad och lugn jul!

20151128_07380720151128_073906

Igår var jag helt inne på en kökssoffa, idag har den perfekta möbeln uppenbarat sig på missionskyrkans second hand. Det är INTE en soffa utan ett litet skrivbord/sminkbord som passade in med det jag redan har i rummet. Kostnad för det hela blev 150kr! Att handla på loppis är ganska ekonomiskt. Jag ska ge er en liten tour när det är klart!

Förutom skrivbordet hittade jag även något annat som man ska hålla ögonen öppna för på loppis nämligen trådbackar. Äldre trådbackar har ofta mindre avstånd mellan trådarna och kan därför husera mindre saker än nya. Vart ska man ha dem undrar du, i djupa skåp i köket till exempel där du har plastlådor för att lätt kunna dra ut och få översikt. Häng dem på krokar på väggen i förråd eller garderober, lätta att ha ut/ner och kostar nästa inget.

 

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *