Vlogg vecka 10

Vlogg vecka 10

Det är mars och det finns en förhoppning om våren även om det snöade igår så att jag nästan kända julkänsla när jag var ute och skottade! Veckans vlogg handlar om mål, feedback och min favoritorganisationspryl. I slutet kommer en update av min KonMari:ade garderob inför mitt kapsel-garderob projekt!

Månadens mål

Jag har börjat med ett nytt segment, ”månadens mål”. Jag har pratat och skrivit en hel del om mål innan och att skriva ner sina mål gör dem mer konkreta, du ska man bara försöka jobba mot målen också! Ett av mina mål är ett få fler prenumeranter på min youtube kanal, så gå in och tryck på prenumerera!

Vad har du för mål? Fundera och skriv ner och GÖR!!!!!

Kommentarer

Det är roligt när ni kommenterar och interagerar, utan det så är det ju svårt för mig ett veta ved ni vill ha mer av, och vad ni inte gillar! Så skriv! Berätta! Och jag ska bli bättre på att fråga er saker! Som till exempel….

Bild 2016-03-05 kl. 13.37

Din favoritorganisationspryl!

Jag tror att jag ställt frågan förut, men nu ska jag försöka få fler svar! Vad är din favoritpryl? Som ni ser så är min brickor med kanter! Jag har 4st i två olika storlekar och jag köpte den ganska billigt för några år sedan, men liknande brickor brukar finnas på större varuhus.

De är inte så svåra att göra själv heller, enklare kan göras av kartonger som du skär ner och målar eller klär in. Är du lite händigare så kan man göra i trä! Och du, kolla på secoundhandaffärerna!

KonMari uppdate!

Den 3:e januari postade jag min första KonMari video – kläder, så hur har det gått nu två månader senare? Ja, kläderna är som jag ordnade dem! Det är inte jobbigare än att lägga in tvätten än förr, och det är mer överskådligt. Det jag ska göra är att rensa mer in min hängande garderob men eftersom det är något jag tänkt göra nu i vår så har jag en plan för att editera ännu mer i min garderob!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *