Shopping i Bollnäs

Jag åkte en tur till Bollnäs idag, agerade taxi åt en väns dotter och passade då på att gå i affärer medan hon roade sig med sitt!

De 20150321_193925hade byggt om på Albert och Herbert så det var ljusare… men jag börjar sakna de där murriga allt möjligt butikerna där man vet att man får tag på de där billiga men roliga och speciella sakerna! Korgarna jag ville ha hittade jag inte, men det fanns en hel del annat i låd, burk och organisationsväg!

 

 

20150321_194242

 

 

 

På Rusta köpte jag inte så mycket, var mest där för att köpa lite till mitt klassrum.

En av mina favoritköksprylar, förutom min mosskopa är mina husquarna grytor och former. Om du inte som jag kan hitta den på secoundhand har Rusta en liknande gryta.

 

 

Se mina shoppingfilmer där jag visar allt jag köpt!

Till skolan!

Till mig själv!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *