Varför mitt kylskåp är tomt!

Varför mitt kylskåp är tomt!

… för det mesta!

Jag är då och då hemma hos andra och blir ofta förundrad över hur mycket till och med de som inte har matlagning som intresse har i sitt kylskåp! Kylskåp från golv till tak fulla med mat…. som ingen äter?

Ett kylskåp som äts upp!

I mitt kylskåp har jag nästan bara mat som jag ska äta inom den närmaste veckan. Jag försöker göra av med den mat som finns där INNAN den går ut! Jag tror att många ser det som en trygghet att ha kylen full av (för gammal?) mat, som om det finns en rädsla för att inte ha tre oliver i en burk som du köpte för tre år sedan…

20160531_201601

Jag har handlat idag så kylen är lite fullare än vanligt, men vissa saker ska frysas men jag har just nu inte så mycket plats eftersom jag bara har lilla frysen på just nu!

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *