Vlogg vecka 46

Vlogg vecka 46

Det första snöblandade regnet kommer just nu ner, jag är hemma ensam och hinner filma lite för det är mycket på G denna helg, Min man jobbar och min dotter är just nu på kalas. Jag hoppas att det blir så kul på kalaset som hon fått för sig att det ska vara!

Morgonen började med en busig katt, jag har en lista som jag betar av… 2/4 är klart! Vi har fixat en present till kalaset denna vecka utan att åkt längre än vårt samhälle, jag har fått ut lite pengar från refunder som jag inte vet vad jag ska göra med….

Glöm inte att kommentera och var med i utlottningen av en mystery box den 1/12!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Maria Sundlöf skriver:

    Vart hittade du det där om att man fick 50:- extra om man betalade ut med Refunder nu?!? 🙂 Jag hittar inte det erbjudandet… eller gällde det bara igår kanske?
    kram Maria S

    • annikaorganiserar skriver:

      Hade det hela förra veckan, stod på sidan där kan välja att betala ut. Väntade på att få in pengar för att kunna få 100kr så att jag kunde få ut dem! Jag behövde inte göra något mer än att ta ut det på paypal som jag redan registrerat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *