Ljus och ljust

Min favoritlampa, mitt ljusträd dog före jul, eller jag hoppas att det bara var transformatorn. Jag hittar ingen likadan, köpte på jotex för kanske tjugo år sedan! Det finns inga likadana transformatorers med den kontakten, men jag hoppas att min lokala elfirma kan dra om så att jag snart kan få tillbaka den.

Det är ett tag sen julljusen plockades bort och de vanliga lamporna fick komma tillbaka, men när jag satte tillbaka dem i år så gjorde jag något jag tänkt att jag ska göra länge. Jag satt och gjorde min online-mat beställning och köpte nya lampor – eller ljuskällor som de kallas eftersom de inte är ”glödlampor”. Mjuka lampor som kan vara på sent och tidigt och som inte bländar eller stör, precis som julbelysningen!

Om jag inte redan haft lampor skulle jag köpt IKEAs nya molnart, det är trend, men lampan har en livslängd som är lika lång som trenden? jag köpte inte en lampa i denna trend utan två ljushållare på Dollarstore i samma mönster.

Något som jag också köpt – även om jag försöker undvika att handla är washed linen från rusta! Vad luktar godare än nytvättat? I tvättstugan använder jag sälla sköljmedel, men jag har en burk med sköljmedel som står öppet för doftens skull.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *