Vlogg vecka 51

Vlogg vecka 51

Totalt kaos… jag har ju sagt till mig själv att jag inte ska renovera när någon annan ska vara med…. men det är ju lite bra också!

Alla grejerna i hallen, det är ju inte så mycket med ack så viktigt i de dagliga rutinerna, ligger i köket, i vardagsrummet eller i mitt arbetsrum! Jag har ingenstans att hänga saker och röra leder till mer röra! Men mitt i röran är det ganska bra att vi började att dra i det för vi upptäckte lite fel som vi måste fixa! Lite isolering måste till och en liten titt så att elen är som den ska… sen ska tapeten upp och de andra väggarna målas.. eller tvärt om! Tjoho… Jag tror att övervåningen får vänta till 2018, men man vet ju inte hur valet ställer sig till rotavdraget, men har de inte tagit bort det hittills så gör de nog inte det efter valet heller!

Hårtips

Katter

Massor av böcker

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *