Vlogg vecka 39

Vlogg vecka 39

 

Jag måste jobba mer på att vara medie-social…

Mitt KM-mål är att kunna jobba mer flexibelt vilket i förlängningen betyder att jag måste få en sidoinkomst som ger mig möjlighet att behöva vara fysiskt på jobbet fem dagar i veckan. Sedan mer än 2år tillbaka bloggar och vloggar jag och det gillar jag men jag är inte så social i verkliga livet, men jag behöver nog bli mer mediesocial. Jag har inga ambitioner att dra in så särskilt mycket på att vara på nätet, mer genom praktiskt arbete med konsultationer och organisationsprojekt.

Jag behöver nätverka, kommentera, posta i olika grupper och forum för det verkar inte vara så lätt att få fram en villig försökskanin även om det är gratis!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Maria Sundlöf skriver:

    NU prenumererar jag på dig!!!! 😉
    Kram Maria S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *