Julsaker – KM 17

Julsaker – KM 17

Julsaker, vem hittade på att man i 40 dagar ska fylla sitt hus med glitter, tomtar och annat jox för att de andra 325 dagarna ha det i lådor?

Nu ska jag rensa och se om jag kan få iväg några fler saker från jullådorna. För varje år blir det fler och fler saker som aldrig kommer ut ur lådan, men många julsaker kan ha känslomässiga bindningar så det är en känslig komono-kategori.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Evelina skriver:

  Hej.
  Jag och sambon står i startgroparna för att börja städa vårt hus enligt Konmari.
  Hur känns det hos dig som hållt på ett tag? Känns det lättare?
  Tycker det känns omständigt att dra fram allt samma kategori, blir det lättare när man väl kört igång?

  Hoppas du har möjlighet att svara mig 🙂

  • annikaorganiserar skriver:

   Hej!
   Jag kan bara svara gör det!
   Jag var lite skeptisk i början för jag har ju rensat allt efter som förut vid flyttar och så men KM metoden är bra om man har orken att genomföra den.
   Jag har ibland delat upp kategorier eftersom jag redan hade saker i kategorier så jag tog inte kokböcker samtidigt som böcker utan när jag gjorde komono i köket.

   Öva på spark joy-känslan,var hård! Eftersom jag har en bit till den lokala loppisen och sopstationen blev mina saker kvar i källaren några veckor – jag har inte saknat något, inget åkte upp igen! Jag kan minnas saker, men jag känner ingen ånger!
   Kör på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *