Vlogg vecka 37

Vlogg vecka 37

Ja, nu blev det söndag innan vloggen kom ut… men jag hade kul igår, först var jag på hälsodagen med IOGT-NTO och sedan var vi ute och åt. Vi har bestämt att vi ska göra det en gång i månaden minst eftersom vi gillar mat!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Maria S skriver:

  Ååå vilken go´kisse!! <3
  Jag gillar när du har utlottningar, och hoppas du fortsätter med det, konstigt att inte fler är intresserade av det! Jag tycker det är kul!!! Men, missade totalt när man skulle skriva sist.. så jag skrev nog mitt inlägg den kvällen eller om det var dagen efter… ja, för sent.. och så missade jag nog att skriva att jag ville vara med i utlottningen kanske.. ;-P Visade dig mina Søstrene Grene-inköp då!
  Ha en riktigt bra vecka!!
  Mvh Maria

 2. annikaorganiserar skriver:

  Ja, ibland så är hon lite för gosig… hon var väldigt fäst vid min man det första året, nu är hon gosig mot allt och alla! Det har varit lite tomt med deltagare i utlottningarna nu, men jag ska börja igen efter september, jag har några på G samt lite i utlottningsskåpet som jag ska ut med så håll ögonen öppna!

 3. Maria S skriver:

  I will do!! 😉
  Förresten, hur gjorde du för att få test på Post-it lapparna?!? Är så sugen på att testa dem också, perfekt när det är linjer på dem!! Letar lite på nätet nu, men lyckas inte hitta något…
  Ha en fin fredag & trevlig helg! 🙂

  • annikaorganiserar skriver:

   Det var på facebook tidigt i sommar, kan kanske vara för att jag är med i lite lärargrupper odyl. Vi som använder 10 lappar på dag är nog en stor målgrupp!
   jag vabbar idag (och igår) och när man är inställd på 8-10 timmars jobb så är det lättare att jobba hemma 🙂
   Hoppas du och alla andra har en bra helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *