Tyst! Vitvarorna lyssnar!

Tyst! Vitvarorna lyssnar!

Ja, jag vet att man inte ska säga det i närheten, men jag var faktiskt på altanen när jag sa att vi snart skulle behöva köpa nya vitvaror. Det hjälpte inte frysen hörde mig ändå!

Frysen har fått nog?

Jag har som många andra en kyl/frys uppe i köket och jag vet att alla mina vitvaror är gamla (men snälla skvallra inte för min 80-tals mikro för den är såååå stor och bra) och snart kommer att behövas bytas ut! Ja, köksluckorna och bänkskivorna och golvet och tapeten och…och… men i alla fall så satt jag på altanen och diskuterade denna kommande

bosch

investering, men jag sa också att jag INTE skulle byta ut dem innan de hade dött! Så nu har min frys i köket slagit av sig själv två gånger! All mat (förutom lite bröd) är i boxen i källaren så ingen fara på taket direkt men ändå!

Ny kyl/frys

Ja, då är det bara att börja kolla på en ny då! Jag VILL ha en snygg men jag SKA ha en som håller och är vettig… så tyvärr ingen Smeg eller annan retrokyl…. eller? Jag har inte hittat några recensioner som är nya och jag måste åka och titta på kylar innan jag beställer en! Enligt bäst i test är detta Bosch-skåp bäst just nu och man kan få det för en vettig peng…

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *