Varför allt stannar

bara hp Harry Potter!

Ja, det är varför allt stannar upp… för jag ÄR ett Potterhead! Det bara är så!

 

cursed

Den nya boken som egentligen är manuset för pjäsen Harry Potter and the Cursed Child kom och allt annat fick vänta! Jag lästa ungefär 1/3 direkt på eftermiddagen när jag fick den, sen tog jag 1/3 till innan jag klippte  halva gräsmattan och läste sista delen av boken! Konstigt nog så är jag nästan på samma ställe i den flammande bägaren, som jag läser högt för min dotter som de delvis är i den nya boken så det var lite kunna sortera in i rätt bok när jag läste båda!

Jag är sorterad i Ravenclaw och född samma år som Harry, Ron, Hermione och Draco… Draco…. får jag bara stanna och dregla lite…. Ja, jag respekterar Harry, Ron och Hermione för deras otroliga bragd men *spoiler*–>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

det är ändå familjen Malfoy som har det som krävs i slutänden! Jag återkommer med en reseberättelse från Skottland när jag inte är i Potterland 🙂

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *