Min ”nya” gamla toa!

Min ”nya” gamla toa!

Jag har gett toaletten på övervåningen lite ny färg och inredning! Bara att måla taket gjorde mycket för att få ljusare och mer rymd. Jag har även rensat ut en hel del saker och fått rummet att se mycket mer inbjudande och större ut. Jag tog bort förvaringen som fanns på dörren som jag köpte på IKEA för många år sedan, den är bra så jag har lagt ner den i källaren då jag snart kommer att få en dotter med behov av speglar och förvaring av diverse burkar, flaskor och lådor.

Det nya skåpet heter Gunnern och finns i vitt och turkos, på sidan har jag satt Grundal burkar och i dem har jag hårsnoddar och småprylar (för länk klicka på bilderna).

 

 

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *