KM 2017 – Prydnadssaker

KM 2017 – Prydnadssaker

Här skulle jag kunnat vara hårdare och rensat mer…. men jag har både utrymmet och det känslomässiga förhållandet till en hel del ”skit” som står där! Vissa saker åker i alla fall, så får jag se efter jul om jag rensar lite mer bland allt onödigt krafs!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Olivia skriver:

  Heja! Har nyligen hittat din youtubekanal och nu dina blogg och är så glad att det finns en svensk konmari-kanal. Älskar själv hennes metod och kan aldrig få nog av rensningsvideos. Har ett litet önskemål om en house tour nu när du är inne på rond två av konmari? Ser fram emot att följa dig!

  • annikaorganiserar skriver:

   Vad kul att du gillar! Jag är just nu uppe i julstök och en lätt renovering av hallen – drog ner tapeter i kväll 🙂 men sen kan jag filma lite mer i huset när dagsljuset tillåter!

 2. Maria Sundlöf skriver:

  Åh, JAA låter kul med en house tour!! Och vad KUL med lite renovering!! DET är jag också sugen på, men det är vardagsrummet som står på tur och det är ett stooort projekt då det är på 39 kvadrat… behöver slipa parketten, måla och tapetsera + måla taket… plus att vi har en megastor soffa som inte går att ta ut därifrån… (den får inte plats nån annan stans..) Och jag har inte riktigt kommit på HUR vi ska göra där, så det blir inte av… hrmm
  TACK TACK TACK fina Annika för det goa paketet med godsaker som kom i min brevlåda nu i veckan!!!! JÖSSES så GLAD och ÖVERRASKAD jag blev!!!! Tokälskar ALLT du skickade!! Pennan och note-it blocket är redan stora favoriter, och Nivea-lypsylen!! TUSEN TUSEN TACK!!!! <3
  Kram Maria S

  • annikaorganiserar skriver:

   Jo, det är kul med renovering, det är bara det att jag hoppas att det blir klart innan jul!
   Mitt nästa projekt är övervåningen… får se om det blir 2018 eller 2019… vi vill ju gärna kunna åka på semester ibland också! Men man kan ju se på arge snickaren eller så och inse att man har det rätt bra som man har det med helt tak och fungerade toalett! 🙂

   Vad kul att du gillade det, plockade ihop saker jag själv gillar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *