Ett steg till -Trappan

  Ett steg till -Trappan

20160807_114724

Nu har jag länge önskat mig en trappa med bredare steg så att jag kan ställa blommor och annat på sidan så att det inte tar plats där man måste gå, så vi plussar på 30cm!

Jag är inte så bra på att såga, eller egentligen är jag mest ringrostig… min man är sämre, han har ett brytningsfel så hans rakt är inte alla andras rakt vilket leder till att jag får offra mig och såga! Vi ska nog sätta kanter så att trappan ser med hel ut, så det blir nog lite mer snickrande i veckan!

Vi fick också massor av andra saker gjorda, taket blev sprejat med antimoss och lav medel, vi målade rött tills färgen tog slut (har beställt mer).

20160807_135556

20160807_135606

Trädgården på baksidan

Vi har gjort en del i trädgården också. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra med bortre delen av trädgården men nu fixade vi till det lite iallafall. Hallonhäcken blev trimmad och vi klippte bort massor av aspskott och sparade några som ska få växa upp till träd. Jag funderar på att köpa massor av tulpanlökar till i vår eftersom jag brukar låta den delen växa vilt på sommaren eftersom vi har så många vilda blommor och djur som trivs där och då ser det inte skräpigt ut när tulpanerna vissnar!

tulpaner

Kanske inte såhär många men en hel del, och jag vill ha Skilla också!

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *